PIXURI.eARAD.ro

  1. Pix metalic BOND Touch
  2. Pix metalic BOND
  3. Pix metalic JOY
  4. Pix metalic VIC
  5. Pix metalic STAR
  6. Pix metalic ZEN
  7. Pix metalic GENIUS
  8. Pix metalic MOOI
  9. Pix metalic MOOI Touch
  10. Pix metalic COSMO

 

Cauta culoareaCum comand

Cum cumpar?
Comanda mimima este de 30 ron
Dupa ce ai gasit articolul dorit pe site-ul nostru, vei gasi butoanele « Vezi detalii » si « Adauga in cos ». In formularul de comanda vei putea completa cantitatea dorita dupa care vei apasa pe butonul « Trimite comanda ».

In aceasta pagina sunteti rugati sa completati datele dumneavoastra personale : adresa e-mail, numele, prenumele, CNP, telefon, adresa si daca doriti ca factura sa fie eliberata pe persoana juridica atunci vor trebui completate si campurile: nume firma si CUI. In momentul in care veti finaliza comanda va aparea pe ecran mesajul « Comanda a fost salvata ». Confirmarea comenzii o vom face in termen de maxim 2 zile lucratoare si veti fi instiintati prin telefon sau e-mail.
Daca e nevoie ca obiectul cumparat sa fie personalizat, aceasta o vom face prin contactarea dumneavoastra telefonica sau prin e-mail.

 

Cum platesc?
Pentru efectuarea platii sunt doua variante:
- Transfer bancar;
- Plata ramburs la primirea coletului.

 

Cum se face livrarea?
Produsele comandate vor fi livrate la domiciliu prin curier, in maxim 5 zile lucratoare de la trimiterea comenzii, sau prin posta romana in aprox 3 - 7 zile de la trimiterea comenzii, in functie de ora si ziua la care a fost lansata comanda. 
Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.